Barion Pixel

Rólam

Közönségtalálkozó

Regények

1999-ben írtam első regényemet Földanyácska gyermekei címmel, melynek megírását egy ópusztaszeri kirándulás motiválta. Mélyen megérintett a Feszty-körkép történelmi hangulata, mivel mindig is foglalkoztatott a hun-magyar rokonság kérdése.

Második könyvem a Láng a havon 2001-ben jelent meg. Valójában ez a történelmi regény egy fikció, amelynek főszereplője Petőfi Sándor. A regényem arról szól, hogy mi lett volna, ha a híres költő és nemzeti hős életben marad, és nem hal meg a segesvári csatában.

Harmadik regényem a Zazi 2009-ben jelent meg a Hét Krajcár Kiadó gondozásában. Műfaját tekintve naplóregény, krimi és pszichodráma is. Egy házasság története, egy bonyolult szerelmi bűnügy, ahol végig sejtelmesség és titokzatosság van.

Negyedik regényem kiadásának éve 2014, és a  Minden harmadik kedden címet viseli. A mű egy negyven év körüli férjes asszony és egy házas férfi titkos találkáinak története, akik egy panzióban találkoznak minden harmadik kedden.

2018-ban látott napvilágot ötödik regényem a  Lélekrablók, ami két gyermekkori traumával küzdő fiatal megrázó története. Ezzel az írásommal közel háromszáz pályázó közül első díjat nyertem az Atlantic Press kaidó országos női regénypályázatán.

Hatodik regényem 2021-ben e-könyvben és nyomtatásban is megjelent. Egy csúnya nő a címe, a boldogságkeresésről szól, és hogy ehhez nem kell szépnek lenni.

Hetedik regényem címe A Völgyben, 2022-ben jelent meg e-könyvben és nyomtatásban. Egy kómában lévő lány története, ám valójában nem a kómáról, hanem a túlélésről szól, és hogy a főszereplő Kyra mennyire, milyen nagyon szereti az életet.”
 

Elismerések

2015-ben Csabrendek nagyközség a könyveim elismeréseként díszpolgárává választott. (Ott éltünk 1987-2014-ig.)

2018-ban nyertem a Lélekrablókkal országos regénypályázatot.

2019-ben pedig az Aranykönyv szavazáson szépirodalmi kategóriában bekerült az 50 legjobb könyv közé.

Elérhetőség

Megosztás
Share on facebook
Facebook
Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.