Barion Pixel

A Völgyben (e-könyv)

2,070 Ft AAM

„Kyra néhány pillanatig még állva maradt, s várta, hogy a vére lüktetve előtörjön. De csupán egy kicsi, alig-alig növekvő vörös folt jelent meg világoszöld blúzán.
‒ Lehet, hogy tényleg jég tölti ki a szívemet vér helyett? ‒ kérdezte csodálkozva, majd összeesett. 

Mikor a mentő megérkezett, még élt.”

Odahaza, a Völgyben, Odaát. Élet, Kóma, Másvilág. E három síkon játszódik a cselekmény. A közúti balesetben megbénult apa, az évekkel később kómába került lánya, a látszólag egészséges hozzátartozók és szeretők időnként elhagyják a valóságos világot, és egy misztikus szellemvilágban folytatják életüket.

 

BELEHALLGATOK
  

Odahaza, a Völgyben, Odaát. Élet, Kóma, Másvilág. E három síkon játszódik a cselekmény. A közúti balesetben megbénult apa, az évekkel később kómába került lánya, a látszólag egészséges hozzátartozók és szeretők időnként elhagyják a valóságos világot, és egy misztikus szellemvilágban folytatják életüket. Az ide-oda utazgatások során a szereplők hol visszatérnek otthonukba, hol a titokzatos Völgyben találkoznak, alakot váltanak és csodálatos, mesés lepkeként társalognak, ismerkednek, féltékenykednek, miközben ragyogó fény és sötétség veszi körül őket. A történetet tragédiák, megcsalások, önös érdekek szövik át; mindenki saját boldogságát, boldogulását keresi, és olykor nem válogatnak az eszközökben.

 

Megosztás
Share on facebook
Facebook
E-book típusa

Teljes könyv

E-book formátuma

EPUB formátum, MOBI formátum

Cikkszám: 73253-55-1-1-1-1-1 Kategória: Címkék: , ,
Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.